Onyx Marble White Translucent

Edge Stone adalah pengilang yang dipercayai dan berpengalaman dari White Marble Translucent Onyx, kami menyediakan produk batu untuk proyek, pemborong dan fabrikasi di seluruh dunia. Ia akan menjadi penghormatan kami untuk menyediakan perkhidmatan yang sangat baik dan produk berkualiti tinggi untuk anda, kami menjangka menjadi rakan kongsi jangka panjang anda di China.

Maklumat produk


Onyx Marble White Translucent

Spesifikasi

Warna Available: Putih, Kelabu, Kuning Air, Hitam, Krim, Coklat, Hijau, Kuning, Merah Jambu, Merah, Biru, Ungu, dll.

Jenis Batu: Lipan Putih Onyx

Negara Asal: China

Kemasan yang disediakan: digilap, diasah, dinyalakan, diberhentikan, dijepit, antik, belukar yang dibelasah, pasir berbunga, grooved, tumbuk, gergajian, cendawan, pahat, perpecahan semula jadi, nanas, dll.


Saiz Saiz Marmer White Marble Onyx

saiz.png


Pembungkusan dan Penghantaran

Dikemas dalam peti kayu atau bundle yang kuat, semua kayu diasaskan mengikut keperluan antarabangsa semasa ISPM15. Butiran seperti yang berikut,

Papak: pad dengan filem plastik di antara papak, kemudian dibungkus dalam bundel kayu yang dipertimbangkan di luar;

Ubin: 6-10 keping dalam satu busa / kotak kertas di dalam + peti kayu yang dipersembahkan kuat, diperkuat dengan tali logam di luar;

Countertop: pad dengan plastik berbuih, kemudian dibungkus dalam peti kayu fumigated, diperkuat dengan tali logam di luar;

Tenggelam / Mosaic / Cut-to-size: buih dan kadbod di dalam + peti kayu dipertimbangkan yang kuat, diperkuat dengan tali logam di luar.

Pembungkusan dan Penghantaran.jpg

Mengenai Edgestone

Kami adalah pengilang produk batu yang dipercayai dan berpengalaman, profesional pada marmer, onyx, granit dan batu buatan, kami menyediakan untuk projek-projek, pemborong dan fabrikasi di seluruh dunia.

Terletak di Shuitou, pusat batu dari China, kami memiliki bengkel seluas 36,300 meter persegi, melengkapkan 7 mesin pemotong blok, 2 mesin penggilap automatik dan 11 mesin memotong kelebihan, dan lain-lain, memegang inventori besar jubin batu yang berkualiti tinggi yang menyediakan pelanggan kami dengan banyak pilihan dalam setiap warna dan jenis produk.

edgestone factory.jpg


Sijil Produk Edgestone

Certificates.jpg


Projek untuk rujukan anda

Projects.jpg

Berita

Untuk perusahaan batu, promosi pelaburan adalah pengembangan perusahaan dan dapat menjangkau pengguna dalam jangkauan yang lebih luas. Persaingan sengit semasa dalam industri batu adalah fakta yang tidak dapat dipertikaikan. Terdapat banyak jenama batu di negara ini. Semua orang menarik pelaburan, dan mereka semua tenggelam saluran, semua mencari model saluran yang sesuai dengan mereka. Bagi kebanyakan syarikat White Onyx, model pelaburan tradisional masih menduduki sejumlah besar perusahaan, banyak syarikat yang masih mengundang pelaburan melalui pameran dan promosi pelaburan mereka sendiri, walaupun bentuk ini dapat menunjukkan secara lebih intuitif kekuatan mereka, secara langsung berunding dengan agen. untuk persaingan yang sengit, jika tiada strategi produk atau strategi pemasaran, maka biaya perusahaan batu dapat dibayangkan jika ia muncul di pameran. Untuk meningkatkan daya saing ejen, banyak syarikat White Onyx yang lengai telah mengubah model ini terus ke dalam pasaran --- pasaran akhir --- sasaran model pelanggan. Model ini menghapuskan pautan yang tidak perlu di tengah dan mengurangkan kos pelaburan yang besar. Sekarang banyak syarikat batu telah mengikutinya. Pada masa ini, salah satu model pelaburan yang lebih kos efektif, pelaburan dalam talian juga merupakan "petuah baru" perusahaan batu. Ejen mendaftar melalui platform dalam talian untuk mencari pengeluar bilik mandi yang sesuai dengan mereka, dan White Translucent Onyx juga boleh mendapatkan lebih banyak maklumat ejen, yang lebih cepat dan lebih berkesan dari mana-mana saluran pelaburan. Pada masa yang sama, perusahaan batu harus membayar lebih banyak perhatian kepada pembinaan laman web rasmi mereka. Dengan pengayaan laman web rasmi, hasil pelaburan luar negeri dan promosi jenama dan peningkatan imej akan mempunyai kesan yang jelas. Sekarang, dengan kelaziman e-dagang, perusahaan batu tidak dapat membina kereta di belakang pintu tertutup. Mereka juga harus aktif mengembangkan ke arah sasaran e-dagang. Perusahaan batu dalam bidang ini harus memberi perhatian penuh kepada mereka. Terlepas dari cara di mana perusahaan batu menarik pelaburan, perusahaan batu harus memahami arah promosi investasi. Ia perlu mempunyai satu set dasar pelaburan yang sempurna. Penyiasatan kawasan promosi pelaburan dan penilaian dan latihan peniaga dibezakan. Pelaburan ciri adalah cara yang diperlukan untuk usaha batu untuk bertahan dan berkembang di dalam retakan.

Jika anda berminat dengan Marble Onyx Translucent White, jangan ragu untuk menghubungi kami, kami akan terus menyediakan perkhidmatan terbaik dan produk berkualiti untuk anda.

Hot Tags: onyx marmar putih lut, pengeluar, pembekal, kilang, borong, beli
Siasatan