Kepingan granit Picasso kounter

Batu tepi adalah pengeluar Picasso granit papak kounter yang dipercayai dan berpengalaman, kami membekalkan produk-produk batu untuk projek, pemborong dan fabricators seluruh dunia. Ia akan menjadi penghormatan kami untuk memberikan perkhidmatan yang cemerlang dan produk yang berkualiti tinggi untuk anda, kami menjangka akan menjadi rakan kongsi anda jangka panjang di China.

Maklumat produk

Kepingan granit Picasso kounter

Spesifikasi

Permukaan ada selesai: split dibelasah, sandblasted, grooved, jatuh, gergaji, cendawan, berpahat, lebih kurang, semulajadi yang digilap, mengasah, dinyalakan, bersikat, pickling, antik, bush nenas, dan sebagainya.

Primary Color(s): Putih, kelabu, Beige, hitam, krim, coklat, hijau, kuning, Pink, merah, biru, ungu.

Saiz yang disediakan:

sizes.png

Picasso Granite Slabs Countertops (1).jpg

Picasso Granite Slabs Countertops (2).jpg


Kegunaan yang disyorkan

Komersil, kediaman, dalaman, lantai, dinding dalaman, kounter, Jadual puncak Cladding luar, Pavers luar, bapa, mozek, Rukun, Balustrade, acuan, sempadan, pintu, tingkap, sekeliling tab mandi, pancuran mandian, perapian, Mantel, Taman batu Produk.


Pembungkusan dan penghantaran untuk granit Picasso papak kounter

Makan kuat krat kayu atau pakej, Semua kayu fumigated menurut keperluan Antarabangsa semasa ISPM15. Butir-butir seperti berikut,

Papak: pad dengan plastik filem antara papak, misai kucing akan dibungkus dalam ikatan kayu mempercepatkan yang kuat di luar;

Jubin: 6-10 keping satu buih/kertas kotak di dalam + Peti kayu mempercepatkan kukuh, diperkukuh dengan tali logam di luar;

Kounter: pad dengan foamed plastik, kemudian dimasukkan ke dalam Peti kayu fumigated, diperkukuh dengan tali logam di luar;

Sinki/Mosaic/potong-untuk-saiz: buih dan kadbod dalam + kuat mempercepatkan Peti kayu, diperkukuh dengan tali logam di luar.

Packaging and Shipping.jpg

Kira-kira Edgestone

Kami adalah pengilang produk batu, profesional pada batu marmar, granit, onyx dan batu tiruan boleh dipercayai dan berpengalaman, kami membekalkan bagi projek, pemborong dan fabricator seluruh dunia. Terletak di Shuitou, Pusat China batu, kami sendiri meter persegi 36,300 bengkel, melengkapkan Mesin memotong blok 7, 2 automatik penggilap mesin dan mesin memotong hujung 11, dll, memegang inventori yang besar kepingan batu berkualiti tinggi yang menyediakan pelanggan-pelanggan kami dengan pilihan yang banyak dalam setiap warna dan jenis produk.

edgestone factory.jpg

Jika anda berminat Picasso granit papak kounter, hanya berasa bebas untuk menghubungi kami, kami akan terus menyediakan perkhidmatan yang cemerlang dan produk-produk berkualiti untuk anda.


Hot Tags: granit Picasso papak kounter, pengilang, pembekal, kilang, borong, membeli
Siasatan