Labradorite Granite Countertops Slab Tile Cost

Edge Stone adalah pengeluar yang dipercayai dan berpengalaman Labradorite Granite Countertops Slab Tile, kami menyediakan produk batu untuk proyek, pemborong dan fabrikasi di seluruh dunia. Ia akan menjadi penghormatan kami untuk menyediakan perkhidmatan yang sangat baik dan produk berkualiti tinggi untuk anda, kami menjangka menjadi rakan kongsi jangka panjang anda di China.

Maklumat produk

Labradorite Granite Countertops Slab Tile Cost

Spesifikasi

Labradorite adalah batu permata separa yang berharga, ia adalah batu semula jadi yang menakjubkan dan eksklusif dengan kluster mika hitam dan patch biru besar, digunakan secara meluas untuk mengeluarkan papak dan permukaan hari ini. Sesetengah pelanggan menggunakannya sebagai pengganti papak granit tradisional kerana kekuatannya. Labradorite adalah batu hiasan yang popular kerana labradorescencenya, yang menghasilkan fenomena optik yang mempesonakan hijau biru dengan kilauan biru dalam yang berkilauan di cahaya. Papak granit ini bagus untuk countertop dapur, lantai dan jubin dinding, dan banyak aplikasi dekorasi dalaman mewah lainnya.

Permukaan Tebal: digilap, diasah, dinyalakan, disikat, dijepit, antik, belukar yang dibelasah, pasir terbelah, bergergaji, jatuh, bergerigi, cendawan, pahat, berpecah semulajadi, nanas, dll.


Saiz yang ada:

saiz.png

Jade-Blue-Labradorite-Onyx-Big-Slab-Kitchen-Countertops

Labradorite Granite Countertops Slab

labradorite-blue-granite

Labradorite blue Granite slabs

Labradorite Granite slabs for Countertops and tiles

Penggunaan Disyorkan

Komersial, Kediaman, Lantai Dalaman, Dinding Dalaman, Countertop, Top Meja, Pembuatan Bahagian Luar, Pavilion Luar, Medallion, Mosaic, Pilar, Balustrade, Moulding, Sempadan, Pintu, Jendela, Sekitar Tub, Hujan, Perapian, Mantel, Produk Batu Taman.


Pembungkusan dan Penghantaran untuk Labradorite Granite Countertops Slab Tile Cost

Dikemas dalam peti kayu atau bundle yang kuat, semua kayu diasaskan mengikut keperluan antarabangsa semasa ISPM15. Butiran seperti yang berikut,

Papak: pad dengan filem plastik di antara papak, kemudian dibungkus dalam bundel kayu yang dipertimbangkan di luar;

Ubin: 6-10 keping dalam satu busa / kotak kertas di dalam + peti kayu yang dipersembahkan kuat, diperkuat dengan tali logam di luar;

Countertop: pad dengan plastik berbuih, kemudian dibungkus dalam peti kayu fumigated, diperkuat dengan tali logam di luar;

Tenggelam / Mosaic / Cut-to-size: buih dan kadbod di dalam + peti kayu dipertimbangkan yang kuat, diperkuat dengan tali logam di luar.

Pembungkusan dan Penghantaran.jpg

Mengenai Edgestone

Kami adalah pengilang produk batu yang dipercayai dan berpengalaman, profesional pada marmer, onyx, granit dan batu buatan, kami menyediakan untuk projek-projek, pemborong dan fabrikasi di seluruh dunia. Terletak di Shuitou, pusat batu dari China, kami memiliki bengkel seluas 36,300 meter persegi, melengkapkan 7 mesin pemotong blok, 2 mesin penggilap automatik dan 11 mesin memotong kelebihan, dan lain-lain, memegang inventori besar jubin batu yang berkualiti tinggi yang menyediakan pelanggan kami dengan banyak pilihan dalam setiap warna dan jenis produk.

edgestone factory.jpg

Jika anda berminat dengan Labradorite Granite Countertops Slab Tile Cost, jangan ragu untuk menghubungi kami, kami akan terus menyediakan perkhidmatan yang sangat baik dan produk berkualiti untuk anda.

Hot Tags: labradorite granite countertops jubin jubin kos, pengeluar, pembekal, kilang, borong, beli
Siasatan