Rumah > Tentang kita

Edgestone adalah pembekal produk batu yang dipercayai dan berpengalaman dari China, profesional pada marmar, onyx, granit dan batu buatan, kami membekalkan untuk projek, pemborong dan perancang di seluruh dunia sejak 1992.


Terletak di Shuitou, pusat batu di China, kami memiliki bengkel 69, 800 meter persegi, melengkapkan 8 mesin pemotong blok, 4 mesin penggilap automatik dan {{4 }} mesin pemotong tepi, dan lain-lain, menyimpan inventori besar papak batu berkualiti tinggi yang memberikan pelanggan kami banyak pilihan dalam setiap warna dan jenis produk.


Untuk kepuasan pelanggan, kami menghasilkan seluruh rangkaian batu kami menggunakan bahan mentah berkualiti tinggi dan peralatan teknologi terkini, dan dikendalikan oleh pekerja mahir, untuk mencapai sempurna dalam segala hal.


Selanjutnya, jabatan QC kami akan menguji dan memeriksa setiap produk batu, untuk memastikan produk kami memenuhi piawaian kualiti global. Selain menyediakan produk berkualiti tinggi ini, kami juga memastikan bahawa produk ini dihantar dalam jangka masa yang ditentukan.

Kakitangan yang ramah dan mahir sedia membantu pelanggan membuat keputusan yang tepat untuk projek mereka. Fokus utama organisasi kami adalah untuk mencapai kepuasan pelanggan sepenuhnya.


Berikut adalah rangkaian produk utama kami untuk rujukan anda:

1. Jubin Plat Marmer, Granit dan Onyx

2. Countertops dan Table Tops

3. Pelapisan Dinding dan Tangga

4. Jubin Batu Medali, Mosaik dan 3 D

5. Tiang dan langkan

6. Paving Stone dan Kerbstone

7. Pengacuan, Sempadan, Pintu dan Tingkap


Produk berkualiti dan harga yang kompetitif menjadi keutamaan di Edgestone. Kami ingin anda yakin bahawa pelaburan anda selesai dengan cara yang anda mahukan, tepat pada waktunya, dan dengan kualiti tertinggi dalam industri. Kami bangga dengan kesenian kami dalam pembuatan, reputasi dan pelanggan kami yang berpuas hati.